Το Sweethearts γεννήθηκε στην Αθήνα από την ιδέα δύο ανθρώπων να προσφέρουν στον κόσμο με αγάπη, τα αγαθά που εδώ και καιρό δημιουργούν. Στο Sweethearts όλες οι δημιουργίες μας φτιάχνονται ειδικά για εσάς με τα καλύτερα υλικά! Happy Nappy Cakes

Δημιουργούμε χειροποίητες συνθέσεις δώρων για μωρά - happy nappy cakes - ιδανικές για baby shower, επίσκεψη σε μαιευτήριο ή και βάπτιση. Οι συνθέσεις δημιουργούνται ειδικά για εσάς κατόπιν παραγγελίας με επώνυμα και μη τοξικά προϊόντα. Ότι προϊόν επιλέγουμε προσέχουμε πάντα να πληροί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας. π.χ. ένα μωρουδιακό ρούχο ή μια πετσέτα, να μην περιέχει τίποτα που θα μπορούσε να είναι βλαβερό. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ό,τι σας αρέσει και ό,τι ταιριάζει ανάλογα με την περίσταση. Το περιεχόμενο των συνθέσεων είναι κατάλληλο για μωρά έως 6 μηνών. Για μεγαλύτερες ηλικίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Χειροποίητες Λιχουδιές

Ασχολούμαστε με τη δημιουργία γλυκών χωρίς καθόλου συντηρητικά όπως τούρτες & cupcakes σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, για baby shower, πάρτυ γενεθλίων, βαφτίσεις, tea/coffee parties ή εταιρικές εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά της αγοράς από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Έτσι, δεν υπάρχει περιορισμός στην επιλογή των γεύσεων. Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ό,τι σας αρέσει και ό,τι ταιριάζει ανάλογα με την περίσταση.


Το όραμα μας

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε σε εσάς Ασφαλή, Οικολογικά και Ποιοτικά προιόντα.

Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων του Sweethearts είναι οι απολαυστικές γεύσεις τα χαρούμενα χρώματα, τα μοναδικά σε ποιότητα αντικείμενα σε συνδυασμό με την πολύ προσεγμένη και μελετημένη εμφάνιση.

Με οδηγό την ποιότητα και έχοντας ως βασική μας επιδιώξη την ικανοποίηση σας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε με εφόδια την αγάπη σας αλλά και την αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε!