Οι τρεις αξίες μας είναι Ποιότητα, Μεράκι, Μοναδικότητα. Το κάθε προϊόν του Sweethearts είναι πραγματικά ξεχωριστό και φτιαγμένο με πολύ προσοχή και αγάπη. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε προσέχουμε πάντα να έχουν την καλύτερη ποιότητα ελέγχοντας αυστηρά τις προδιαγραφές παρασκευής τους.


Οργάνωση εκδηλώσεων, baby showers, βαφτίσεων, parties, εταιρικών εκδηλώσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας με τη φόρμα επικοινωνίας (www.sweethearts.gr/contact) για περισσότερες πληροφορίες και για τις προνομιακές τιμές που ισχύουν.


Τρόποι Παραγγελίας

  • Ηλεκτρονικά μέσω του e-shop μας επιλέγετε ένα ή περισσότερα προϊόντα από τις κατηγορίες 'Χειροποίητες Λιχουδιές' ή/και 'Happy Nappy Cakes', τα προσθέτετε στο ηλεκτρονικό σας ‘καλάθι’ και τέλος εξοφλείτε το ποσό μέσω ασφαλούς συστήματος πληρωμών PayPal με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  • Μέσω της φόρμας επικοινωνίας: (www.sweethearts.gr/contact) περιγράφοντας μας τα προϊόντα που επιθυμείτε
  • Τηλεφωνικώς στο: 6974141058


Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της αγοράς σας καθώς και το χρόνο παραλαβής.


Τρόποι παράδοσης της παραγγελίας

Η παράδοση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μαιευτήρια της Αττικής ή να αποσταλλεί σε εσάς με Courier.


Αποστολή προϊόντων στο εξωτερικό

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας (www.sweethearts.gr/contact) για περισσότερες πληροφορίες.


Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν το επιβεβαιωτικό e-mail από εμάς. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας.


Επιστροφή Παραγγελίας

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 10 ημερών από την παραλαβή του (ισχύει για τα 'Happy Nappy Cakes' μόνο). Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος αν και εφ΄όσον θέλετε να γίνει αποστολή με Courier.